بنر خرید اکسپلور اینستاگرام

آیا تا به‌حال شده که پستی در اینستاگرام منتشر کنید و متوجه شوید که فقط تعداد کمی از فالوورهایتان آن را دیده‌اند؟ یا اینکه پست‌های شما دیگر در اکسپلورر دیده نمی‌شوند؟ اگر جواب شما بله است، ممکن است پست‌های شما دچار فلاپ «flop» شده باشند.

فلاپ شدن در اینستاگرام یک نوع جریمه است که توسط اینستاگرام برای پیج‌هایی اعمال می‌شود که قوانین این شبکه اجتماعی را نقض می‌کنند. در حقیقت فلاپ شدن اینستاگرام یک پدیده بسیار ترسناک برای کاربران است، لذا این پدیده می‌تواند باعث شود که پست‌های شما فقط برای تعداد کمی از فالوورهایتان دیده شوند یا حتی بدتر، ممکن است باعث شود که پست‌های شما دیگر به اکسپلورر نروند.

همچنین فلاپ شدن می‌تواند تأثیر منفی بر کسب و کار شما داشته باشد. به‌عنوان مثال می‌تواند باعث شود که بازدید از وب سایت شما و فروش شما کاهش یابد و در نهایت کسب و کارتان شکست بخورد. بنابراین اگر می‌خواهید از فلاپ شدن در اینستاگرام جلوگیری کنید، باید قوانین این شبکه اجتماعی را رعایت کنید.

بدین ترتیب در این مقاله به بررسی دلایل فلاپ شدن پست در اینستاگرام و روش‌های جلوگیری از آن می‌پردازیم. همچنین با خواندن این مقاله می‌توانید از فلاپ شدن در اینستاگرام جلوگیری کنید و کسب و کار خود را از خطرات این پدیده محافظت کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت گروه در اینستاگرام

علت فلاپ شدن پست‌های اینستاگرام چیست؟

فلاپ شدن در اینستاگرام یکی از بدترین اتفاقاتی است که می‌تواند برای یک پیج اینستاگرامی رخ دهد. لذا در این حالت پست شما تنها برای تعداد کمی از فالوورهایتان نمایش داده می‌شود و تعامل با آن کاهش می‌یابد. درواقع فلاپ شدن در لغت به معنای شکست است.

بنابراین وقتی پست شما فلاپ می‌شود، می‌توان گفت که شکست خورده است و نتوانسته توجه فالوورهای شما را جلب کند.

همچنین دلایل مختلفی وجود دارد که می‌تواند منجربه فلاپ شدن پست در اینستاگرام شود که از جمله این دلایل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تخلف از قوانین اینستاگرام
  • استفاده از روش‌های غیرقانونی برای افزایش فالوور
  • تولید محتوای بی‌کیفیت
  • استفاده زیاد از ایموجی‌ها در کامنت
  • ادیت کردن پست پس از انتشار آن در اینستاگرام
  • عدم تعامل با مخاطبین پیج خود
  • ارسال پست‌های خود به دایرکت دیگران به‌صورت غیر عادی
  • منتشر کردن زیاد پست در اینستاگرام در روز یا هفته
  • انجام سرقت ادبی

در مجموع فلاپ شدن می‌تواند تأثیر منفی زیادی بر رشد پیج شما داشته باشد. بنابراین برای جلوگیری از این اتفاق می‌توانید اقداماتی را که در این مقاله ذکر شده است را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: آموزش فلیتر کردن پیام های دایرکت اینستاگرام

راه‌های جلوگیری از فلاپ شدن در اینستاگرام

برای جلوگیری از فلاپ شدن پست در اینستاگرام، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  1. تشخیص مشکل

تشخیص مشکل اولین قدم برای حل هر مشکلی است، در مورد فلاپ شدن اینستاگرام نیز همینطور است. درواقع با تشخیص مشکل، می‌توانید علت آن را شناسایی کرده و اقدامات لازم را برای رفع آن انجام دهید. همچنین این کار را می‌توانید با بررسی موارد زیر انجام دهید:

بنر خرید اکسپلور اینستاگرام
  • تعداد لایک‌ها، کامنت‌ها و بازدید پست‌های خود را مقایسه کنید. اگر این آمارها کاهش یافته است، بدان معناست که پست‌های شما دیگر برای مخاطبان جذاب نیستند.
  • به محتوای پست‌های خود فکر کنید. آیا محتوای شما تکراری یا خسته کننده است؟ آیا به نیازها و خواسته‌های مخاطبان خود توجه کرده‌اید؟
  • زمان و مکان انتشار پست‌های خود را بررسی کنید. آیا پست‌های خود را در زمان‌هایی که مخاطبان شما آنلاین هستند منتشر می‌کنید؟
  • از هشتگ‌ها به درستی استفاده می‌کنید؟ آیا هشتگ‌هایی را انتخاب کرده‌اید که مخاطبان شما از آنها استفاده می‌کنند؟

حال اگر هنوز با فلاپ شدن نیز مواجه نشده‌اید، باز هم مهم است که این نکات را در نظر داشته باشید. همچنین با ارزیابی استراتژی‌های خود و در صورت لزوم تغییر آنها، می‌توانید از فلاپ شدن پست‌های خود در آینده جلوگیری کنید.

  • تولید محتوای جذاب و باکیفیت

دومین و مهم‌ترین عامل در جلوگیری از فلاپ شدن پست، تولید محتوای جذاب و باکیفیت است. درواقع فرقی نمی‌کند که یک کسب‌وکار دارید، یک بلاگر هستید یا فقط می‌خواهید در شبکه‌های اجتماعی حضوری فعال داشته باشید. به‌طور کلی اگر محتوای شما خوب نباشد، مخاطبان شما را نادیده خواهند گرفت.

اما منظور از محتوای جذاب و باکیفیت دقیقا چیست؟ در حقیقت این نوع محتوا باید برای مخاطبان مفید، کاربردی و همین‌طور سرگرم‌کننده باشد و بتواند اطلاعات جدید و ارزشمندی را به مخاطبان ارائه دهد. همچنین برای اینکه محتوای شما جذاب و باکیفیت باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش گذاشتن لایو دونفره اینستاگرام

باید از زبانی ساده و روان استفاده کنید و حتما از کلمات و عبارات پیچیده و مبهم اجتناب کنید. علاوه‌بر آن می‌توانید از تصاویر، ویدیو و سایر عناصر بصری برای جذاب‌تر کردن محتوای خود استفاده کنید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که ارسال پست‌ها دارای محدودیت است. بنابراین برای جلوگیری از جریمه بیش از حد پست ارسال نکنید.

  • ارتباط با فالوورها

یکی دیگر از عوامل مهم در جلوگیری از فلاپ شدن پست، ارتباط با فالوورها است. لذا هنگامی که با فالوورهای خود ارتباط برقرار می‌کنید، آنها احساس می‌کنند که شما به آنها اهمیت می‌دهید، در نتیجه این امر باعث افزایش تعامل و مشارکت فالوورها می‌شود و به شما کمک می‌کند تا پست‌هایتان در معرض دید بیشتری قرار بگیرد. علاوه‌بر این، می‌توانید از روش‌های زیر برای ارتباط با فالوورهای خود استفاده کنید:

  • از لحنی صمیمی و دوستانه استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که فالوورها احساس راحتی بیشتری کنند، مثلاً می‌توانید از کلمات و جملات محاوره‌ای استفاده کنید.
  • از طنز و شوخ‌طبعی استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که تعاملات شما با فالوورهایتان جذاب‌تر شود. مثلاً می‌توانید از جوک‌ها، لطیفه‌ها یا داستان‌های کوتاه و سرگرم‌کننده استفاده کنید.
  • از سوالات باز استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که فالوورها به تعامل با شما ترغیب شوند. مثلاً می‌توانید از آنها بخواهید نظر خود را در مورد یک موضوع خاص بگویند، یا تجربه خود را در مورد یک موضوع به اشتراک بگذارند.
  • از استوری‌ها و لایوهای اینستاگرام استفاده کنید. لذا این روش‌ها، فرصتی عالی برای تعامل مستقیم با فالوورها هستند.
  • از برگزاری مسابقه‌ها و قرعه‌کشی‌ها استفاده کنید.
  • از همکاری با سایر صفحات و افراد استفاده کنید.
  • استفاده از هشتگ‌های مناسب

هشتگ‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر پست اینستاگرامی هستند. لذا به کاربران کمک می‌کنند تا پست‌های مرتبط با موضوعات مورد علاقه خود را پیدا کنند. همچنین استفاده از هشتگ‌های مناسب به شما کمک می‌کند تا از فلاپ شدن پست‌های خود جلوگیری کنید.

همان‌طور که می‌دانید فلاپ شدن به معنای عدم دیده شدن و تعامل با پست‌ها است. بنابراین با استفاده از هشتگ‌های مناسب می‌توانید پست‌های خود را در معرض دید افراد بیشتری قرار دهید و تعامل بیشتری با مخاطبان خود داشته باشید.

  • انتشار پست در زمان مناسب

انتشار پست در زمان مناسب، می‌تواند تأثیر زیادی بر جلوگیری از فلاپ شدن پست‌های شما داشته باشد. درواقع اگر پست شما در زمانی منتشر شود که فالوورهای شما آنلاین نیستند، احتمال اینکه آن را ببینند و با آن تعامل داشته باشند بسیار کمتر است. در نتیجه امکان دارد پست شما فلاپ شود.

از‌این‌رو بررسی‌ها نشان داده است که بهترین زمان برای انتشار پست در اینستاگرام، بین 11 صبح تا 1 بعد از ظهر و 7 تا 9 شب است. لذا این زمان‌ها، زمانی است که اکثر افراد در حال استراحت یا اوقات فراغت خود هستند و احتمال اینکه پست شما را ببینند و با آن تعامل داشته باشند بیشتر است.

همچنین می‌توانید با آزمایش و خطا، بهترین زمان انتشار پست را برای خود تعیین کنید. برای این کار می‌توانید در زمان‌های مختلف پست منتشر کنید و ببینید که در چه زمانی تعامل بیشتری با پست‌های شما صورت می‌گیرد.

  • فعالیت طبیعی داشته باشید

فعالیت طبیعی در اینستاگرام یکی از مهم‌ترین عوامل برای موفقیت در این پلتفرم است. با اجتناب از فعالیت‌های غیرطبیعی می‌توانید از فلاپ شدن در اینستاگرام جلوگیری کنید و به رشد و توسعه حساب خود کمک کنید. از‌این‌رو در ادامه چند نکته برای کمک به شما در این زمینه آورده شده است:

  • فعالیت‌های خود را طبیعی نگه دارید. اینستاگرام فعالیت‌هایی که خارج از محدوده طبیعی باشند را شناسایی می‌کند.
  • از ربات‌ها استفاده نکنید. ربات‌ها می‌توانند باعث مسدود شدن حساب کاربری شما شوند.
  • هرزنامه ارسال نکنید. ارسال هرزنامه می‌تواند باعث مسدود شدن حساب کاربری شما شود.
  • اطلاعات حساب خود را مرتباً تغییر ندهید. لذا تغییر مکرر نام کاربری، تصویر پروفایل و اطلاعات حساب می‌تواند باعث مسدود شدن حساب کاربری شما شود.

بیشتر بخوانید: آموزش ویرایش کامنت در اینستاگرام

سخن پایانی

فلاپ شدن در اینستاگرام مانند یک زنگ خطر است که به شما می‌گوید باید تغییراتی در استراتژی محتوایی خود ایجاد کنید. حال اگر به این زنگ خطر توجه نکنید، ممکن است در آینده با مشکلات جدی‌تری مواجه شوید.

بنابراین اگر فلاپ شدن پست‌های اینستاگرامی برای شما اتفاق افتاد نگران نباشید و آن را به‌عنوان یک فرصت برای بهبود استراتژی محتوایی خود ببینید. با تلاش و پشتکار می‌توانید از فلاپ شدن پست‌های خود جلوگیری کنید و به موفقیت در اینستاگرام برسید.

همچنین با رعایت نکات گفته شده در این مقاله، می‌توانید از فلاپ شدن پست‌های خود در اینستاگرام جلوگیری کنید و تعامل بیشتری با فالوورهای خود داشته باشید.